Snickare Norrköping

Snickeri och totalentreprenad •

Köksrenovering

Köket har mer och mer kommit att bli en del av det övriga hemmet och öppna planlösningar inkluderar ofta kök och vardagsrum på samma yta. Vi som arbetar på Snickare Norrköping har lång erfarenhet och den kompetens som krävs för att hjälpa dig att utföra en köksrenovering så att slutresultatet blir som du förväntar dig. Med hjälp av datorprogram ritar vi upp det färdiga köket så att du kan få en så bra bild som möjligt över hur det kommer att se ut när renoveringen är klar.

Anlita vår byggfirma i Norrköping för att planera ditt kök

Om du inte har behov av en totalrenovering av köket eller tycker att det är ett för stort projekt kan en ommålning av väggar eller ett byte av exempelvis köksluckor göra stor skillnad. Våra hantverkare kan byta köksluckor i Norrköping med omnejd och kan erbjuda olika utföranden och färger som passar de flesta inredningsstilar. Vi kan även göra en 3D-ritning på köket så att du kan se hur den nya planlösningen blir, om du väljer att göra en totalrenovering, eller hur köket kommer att se ut med exempelvis ommålade väggar och nya skåpluckor.

Vi kan köksrenovering i Norrköping

Våra hantverkare har den utbildning och de certifieringar som krävs enligt svensk standard. Har vi inte den kompetens som behövs i företaget samarbetar vi andra auktoriserade firmor.

 • Vi installerar både el och vvs
 • Vi använder oss enbart av godkända material av hög kvalitet
 • Arbetet utförs inom den tidsram som vi har kommit överens om
 • Våra designers hjälper gärna till med förslag på planlösning och inredningsalternativ

Vi genomför er köksrenovering till ett bra pris

Innan du väljer att anlita oss för att utföra din köksrenovering i Norrköping är du välkommen att kontakta oss för att få en offert på arbetet. Kostnadsförslaget kostar ingenting att ta emot och du förbinder dig inte heller till något genom att ta emot det. Du kan i lugn och ro läsa igenom prisuppgiften och om du har några frågor gällande den eller vårt arbete i övrigt är du välkommen att kontakta oss via telefon, mejl eller något att kontaktformulären på sajten. Vi ser fram emot att höra av dig och få hjälpa dig med en billig köksrenovering!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en snickare i Norrköping med bred kompetens inom snickeri och byggarbeten.

  Telefon:

  E-post:
  offert@snickarenorrköping.com

OM OSS

När du söker efter en snickare i Norrköping med bred kompetens inom snickeri och byggarbeten.

Snickarenorrköping.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.