Snickare Norrköping

Snickeri och totalentreprenad •

Om ROT-avdraget

ROT gör det billigare att renovera

ROT-avdraget är en skattelättnad ämnad för privatpersoner som vill renovera eller bygga om i sin bostad. Avdraget kan även användas för underhåll och reparationer. Alla som äger en fastighet och bor i den kan göra avdraget. ROT uppgår till 30 % av alla arbetskostnader, vilket innebär att man bara betalar 70 % av det totala beloppet det kostar för att exempelvis anlita våra hantverkare på Snickare Norrköping. Eventuella materialkostnader ingår inte i avdraget och inte heller kostnader för transport.

Renoveringar, ombyggnad och tillbyggnad

Om man vill renovera hela eller delar av sin bostad, förändra planlösningen eller montera ett nytt kök går det bra att använda sitt ROT-avdrag. Det är bra att känna till att bostaden måste vara minst fem år gammal för att vi på Snickare Norrköping skall kunna göra avdraget. Det är också viktigt att man betalar skatt i Sverige eftersom det inte går att få avdrag för ett större belopp än man betalat in i skatt under ett år.

Våra snickare kan allt om ROT

Våra snickare i Norrköping är inte bara bra på att bygga, de vet också hur skatteavdraget fungerar och hjälper dig gärna om du har några frågor. För att få avdraget behöver du inte göra någonting själv, vi drar av beloppet på fakturan du får från oss.

  • VÄLKOMMEN TILL OSS

    När du söker efter en snickare i Norrköping med bred kompetens inom snickeri och byggarbeten.

    Telefon:

    E-post:
    offert@snickarenorrköping.com

OM OSS

När du söker efter en snickare i Norrköping med bred kompetens inom snickeri och byggarbeten.

Snickarenorrköping.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.